Ortivus erhåller ytterligare order på CoroNet-system

Ordern innebär att samtliga hjärtavdelningar i Göteborg utrustas med Ortivus nya CoroNet-system. Berörda är Sahlgrenska Universitetssjukhuset, SU-Mölndal samt SU-Östra.

Ortivus CoroNet-system är ett helt nytt övervakningssystem utformat speciellt för den kardiologiska vården. Genom att integrera telemetri med sängplatsövervakning till ett och samma system, åstadkommes maximal flexibilitet för både patienter och personal. Ortivus kombinerar mångårig erfarenhet och kunnande inom kardiologisk övervakning med modern IT-teknik. Kombinationen placerar CoroNet i absolut teknologisk framkant inom kardiologisk patientövervakning. Ortivus tidigare generation av CoroNet används idag av hundratals sjukhus över hela världen.

Genom att kombinera Ortivus ambulanssystem MobiMed med CoroNet kan patienter övervakas från det att ambulans hämtar till dess de är färdigbehandlade och lämnar sjukhuset. Med CoroNet tas ett därmed ett nytt viktigt steg i övervakningen av hjärtpatienter.

– Det är mycket stimulerande att vi nu fått ytterligare bekräftelse på CoroNet-systemets medicinska nytta och kommersiella slagkraft, säger Mikael Strindlund, VD för Ortivus.

För ytterligare information:
Mikael Strindlund, VD, Ortivus, tel. 08-446 45 00
Besök även ortivusflytt19.wpengine.com