Ortivus North America presenterar ny mjukvaruprodukt, Fusion ePCR

I samband med konferensen EMS Today i Baltimore, USA, (under helgen) presenterade Ortivus North America sin nya produkt Fusion ePCR. Detta är den första produkten baserad på den nya mjukvaruplattform som under en tid utvecklats i det Nordamerikanska dotter-bolaget. Fusion ePCR är ett dokumentations- och uppföljningsverktyg för ambulanssjuk-vården, och vänder sig mot såväl nya som gamla kunder på den lokala marknaden.

Fusion ePCR ger vårdgivaren möjlighet till att effektivt samla in data för att snabbt kunna skapa en korrekt och komplett elektronisk patientvårdsdokumentation. Fusion ePCR erbjuder egenskaper som pekskärms-gränssnitt, möjlighet att addera bilder och dokument till en rapport, konfigurerbar layout, integrerad beslutsstödslogik, kundanpassade dokument och krypterad patient databas.

Flexibiliteten i systemkonfiguration och användargränssnitt gör det möjligt för användaren att arbeta i en välkänd miljö, anpassad efter egna behov. Dessa egenskaper förenklar och snabbar upp inmatningen av data, samt förkortar inlärningsperioden.

Fusion ePCR är fullt integrerbar med Ortivus North Americas marknadsledande fakturerings applikation, Sweet-Billing. Tillsammans reducerar produkterna tiden mellan patienttransport och fakturering. Leveranser av den nya produkten kommer att inledas senare under året.

“Genom introduktionen av Fusion ePCR kommer Ortivus att ytterligare stärka sin redan starka position på den Nordamerikanska EMS-marknaden. Produkten representerar också det första resultatet baserat på vår nya nordamerikanska mjukvaruplattform”, säger Jan B. Andersson, VD Ortivus AB.